facials

A la nostra clínica et podem assessorar sobre els darrers tractaments d’estètica facial: els més moderns i els que més s’avinguin a les necessitats de la teva pell i faccions.

El nostre equip d’esteticistes es troba en constant formació, per ampliar els seus coneixements i realitzar els tractaments estètics més innovadors.

els nostres serveis facials

criolipòlisis papada

REDUCCIÓ DEL TEIXIT ADIPÓS I GREIX LOCALITZAT DE FORMA NO INVASIVA MITJANÇANT FRED (-8ºC)
Un aplicador que succiona la zona escollida generant un efecte buit que minora momentàniament el flux sanguini i facilita la reducció de la papada.

diatèrmia facial

REGENERADOR NATURAL DE COL·LAGEN
La hipertèrmia profunda o diatèrmia està expressament indicada per a una bioestimulació cel·lular que permet la producció accelerada de col·lagen.
El col·lagen és l’element essencial per disminuir substancialment l’aparició d’arrugues i per aconseguir efectes reafirmants.

peeling carbó

IDEAL PER EXFOLIAR LA PELL, NETEJAR IMPURESES I TANCAR EL PORUS, AIXÍ COM PER ALLISAR LA PELL I REDUIR ARRUGUES.
El seu èxit radica en els beneficis de l’acció combinada del làser neodimi sobre una màscara de carbó activat.

corrents magnètiques amb wishpro

TRACTAMENT QUE COMBINA DIFERENTS TECNOLOGIES IMPULSADES PER CORRENT MAGNÈTIC, PRESENT EN ELS SEUS QUATRE CAPÇALS.
La seva combinació amb els potents actius de les càpsules mono dosis tracten qualsevol necessitat de la pell a les capes més profundes, aconseguint resultats sorprenents des de la primera sessió.

làser blau

LÀSER ESTÈTIC D’ALTA POTÈNCIA, PRECISIÓ I GRAN SEGURETAT.
Ideal per a neteja facial i protecció de la pell, gràcies al seu pH àcid evita el creixement d’alguns bacteris patògens. Elimina en UNA SOLA SESSIÓ taques i imperfeccions estètiques.

Vols saber més
sobre els nostres
serveis d'estètica facial?

Pregunta'ns sense
compromís!

Estem utilitzant cookies per oferir-te la millor experiència al nostre lloc web. Podeu obtenir més informació sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les a la configuració.    Configurar y más información
Privacidad