corporals

A la nostra clínica et podem assessorar sobre els darrers tractaments d’estètica: els més moderns i els que més s’avinguin a les necessitats de la teva pell i figura.

El nostre equip d’esteticistes es troba en constant formació, per ampliar els seus coneixements i realitzar els tractaments estètics més innovadors.

els nostres serveis corporals

criolipólisis

ALTERNATIVA A LA LIPOSUCCIÓ. REDUCCIÓ DEL TEIXIT ADIPÓS I GREIX LOCALITZAT DE FORMA NO INVASIVA MITJANÇANT FRED (-8ºC)
Un aplicador que succiona la zona escollida generant un efecte buit que minora momentàniament el flux sanguini i facilita la reducció del teixit adipós.

diatèrmia

REGENERADOR NATURAL DE COL·LAGEN
La hipertèrmia profunda o diatèrmia està expressament indicada per a una bioestimulació cel·lular que permet la producció accelerada de col·lagen.
El col·lagen és l’element essencial per disminuir substancialment l’aparició d’arrugues i per aconseguir efectes reafirmants.

muscle beauty

ESTIMULACIÓ MUSCULAR DIRECTA
Ús d’un camp electromagnètic enfocat. Gràcies a la seva intensitat totalment innòcua, penetra en el cos i interactua amb les neurones motores, afavorint una estimulació i contracció contínua del múscul.

18% increment muscular | 21% reducció de grasa

pressoteràpia

MÈTODE PER EVITAR LA RETENCIÓ DE LÍQUIDS I AFAVORIR EL DRENATGE SANGUINI.
Actua fent un massatge activador de la circulació venosa i limfàtica, obtenint un efecte limfodrenant i estimulant la reabsorció dels líquids intersticials.

ones de xoc

TECNOLOGIES D’ONES ACÚSTIQUES RADIALS PER COS I ROSTRE. L’ÚLTIMA I MÉS MODERNA ALTERNATIVA A LA LIPOESCULTURA.
Una solució real a cel·lulitis, pell de taronja, flacciditat, adipositats localitzades i lífting facial mitjançant aquesta tècnica indolora i regenerativa.

Vols saber més
sobre els nostres
serveis d'estètica
corporal?

Informa't
aquí!

Estem utilitzant cookies per oferir-te la millor experiència al nostre lloc web. Podeu obtenir més informació sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les a la configuració.    Configurar y más información
Privacidad